Over Ferbi.nl

Ferbi.nl is een jong en dynamisch bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in Ferplast onderdelen.

Wie en/of wat is Ferplast?
Ferplast is een italiaans familiebedrijf dat sinds jaar en dag zeer hoogwaardige huisdier producten maakt. Van voerbak tot complete kennel, van muis tot Deense Dog. Ferplast is een internationaal bekend merk en de producten worden over de hele wereld verkocht. In Nederland zijn Ferplast producten ongekend populair en in elke dierenwinkel terug te vinden.

Waarom alleen Ferplast onderdelen?
Door een jarenlange ervaring met de hoogwaardige Italiaanse Ferplast producten hebben wij een bijzondere kennis en passie ontwikkelen voor de onderdelen groep van Ferplast.

Langer genieten van het product!
Wij zijn van mening dat uw Ferplast producten zo lang mogelijk mee moeten gaan. Gelukkig is dit in de meeste gevallen geen probleem. Dankzij de hoge kwaliteit en de degelijkheid van de Ferplast producten gaan deze jarenlang mee. Mocht er toch in de loop van de tijd een onderdeel van het product zoek raken of kapot gaan, dan kunt u gelukkig bij ons terecht voor het juiste onderdeel en hoeft het product niet de prullenbak in.

Duidelijk en eenvoudig
Wij zijn een groot voorstander van gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en eenvoud. Dat ziet u ook terug in onze website. Wij hebben de online catalogus zo voor u ingericht dat u eenvoudig uw Ferplast product kunt opzoeken en de bijbehorende onderdelen staan al voor u klaar bij het desbetreffende Ferplast product. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat de onderdelen die bij het Ferplast product staan ook passen en juist zijn.

Ferplast is dol op vernieuwing
Ferplast is een vernieuwende fabrikant, dat betekend dat er vaak vernieuwingen worden doorgevoerd in o.a. kleur en type van bestaande producten. Ook worden er regelmatig nieuwe producten door Ferplast geïntroduceerd, ook voor nieuwe producten kunt u bij ons terecht voor onderdelen. Wij volgen deze vernieuwingen op de voet, zodat u ervan verzekerd bent dat de onderdelen altijd up to date zijn.

Speciaal voor u besteld
Wij zijn groot voorstander van snelle levertijden, maar kunnen deze helaas niet mogelijk maken. Omdat er meer dan 1000 onderdelen van Ferplast bestaan en wij een overgroot deel van de onderdelen speciaal voor u moeten bestellen, waarbij sommige onderdelen zelfs vanuit vestigingen in het buitenland moeten komen, zal dit tijd in beslag nemen. Wij proberen de levertijden altijd zo kort mogelijk te houden. Kijk hier voor meer informatie over levertijden en het bestelproces.

Zoekt u een Ferplast onderdeel en staat deze niet op de site, dan ontvangen wij graag een mail van u.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »