Betaalmethoden

Vooruit betalen
Nadat u heeft gekozen te betalen middels een overboeking, ontvangt u van ons een email met alle gegevens die u nodig heeft om de betaling te verrichten. Vermeld het ordernummer als referentie bij de betaling. Het factuurbedrag kunt u overmaken op onderstaande rekening.

tnv: DRD Pet Supplies te Hoogeveen
iban: NL89 RABO 0137539118
bic: RABONL2U

Ferbi.nl is onderdeel van DRD Pet Supplies

iDEAL
Als u kiest voor deze betaalmethode word u automatisch doorgeschakeld naar uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich ergens voor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U voert veilig uw creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op uw creditcard zodra u besteld hebt. Uw creditcard wordt pas twee dagen na verzending belast.

Sofort Banking
SOFORT Banking, Eenvoudig, Veilig, Betalen. Ervaar hoe eenvoudig en snel u met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem u optimale veiligheid biedt. Immers, bij betalingen op het internet heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Mister Cash
Mister Cash is een veilige betaalmethode speciaal voor Belgische klanten. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland.


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »