Verzenden & retourneren

Levertijd
Ferbi.nl besteld elke maandag bij leverancier Ferplast Nederland. Op woensdag komen de bestelde artikelen bij Ferbi.nl binnen en worden diezelfde dag naar de klant verzonden.

De bestelde artikelen moeten speciaal voor u besteld worden, de levertijd zal over het algemeen 5 tot 10 werkdagen duren. Het kan ook zijn dat bepaalde artikelen niet voorradig zijn bij Ferplast Nederland, deze worden dan besteld bij één van de fabrieken van Ferplast in Europa. De levertijd kan dan oplopen tot 2-3 weken.

Verzenden
Als je een order hebt geplaatst, wordt deze gemiddeld binnen 1 werkdag verwerkt door Ferbi. De pakketten worden op werkdagen verzonden via PostNL en de levertijd is gemiddeld 1-2 werkdagen. Rondom nationale feestdagen (zoals Nieuwjaarsdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Koningsdag en Kerst) is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt dan gewoonlijk.

Het verzenden van bestellingen met een verzendadres in Nederland is € 5,10. Als het pakket naar een adres binnen de EU gestuurd moet worden, dan kost dit € 6,99.

Adres veranderen
Helaas kunnen we het afleveradres niet meer veranderen nadat een bestelling is verstuurd. We willen erop wijzen dat we het pakket niet opnieuw versturen indien je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen. Als bij het plaatsen van de bestelling een verkeerd adres is ingevuld waardoor het pakket retour komt of ‘zoek’ raakt, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen van het adres. Controleer je adres dus zorgvuldig, voordat je de bestelling plaatst.

Vragen
Voor vragen omtrent geplaatste bestellingen, kun je contact opnemen via [email protected] Wij informeren je graag over de huidige status van je bestelling!

 

Informatie over garantie en retour

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en deze voegen bij uw retourzending.

Formulier voor herroeping

Garantie
Ferbi.nl staat in voor de deugdelijkheid en bruikbaarheid van de geboden producten. Op alle producten verkocht door Ferbi.nl waarvoor geen garantieregeling vanuit de betreffende fabrikant geldt, wordt standaard minimaal 6 maanden garantie gegeven onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Uitgesloten van deze garantie regeling zijn normale gebruiksslijtage, gebreken veroorzaakt door verkeerd gebruik, van buiten komend onheil (waterschade, laten vallen, blikseminslag e.d.) of gebruik zonder waarschuwingen en gebruiksinstructies in de betreffende handleidingen in acht te nemen.
Om een beroep te doen op deze garantie regeling, dient u de volgende stappen te doorlopen:

  • Stuur uw verzoek naar [email protected]
  • Vermeld uw ordernummer.
  • Per e-mail ontvangt u van ons binnen 48 uur antwoord op uw vraag

Als een garantie regeling van de betreffende fabrikant geldt voor een besteld product dan wordt deze nader uiteengezet in de garantie documentatie geleverd bij het betreffende product. U kunt zich altijd tot ons wenden met betrekking tot garantie, ook buiten de door de fabrikant gestelde garantie termijn.

Formulier voor herroeping

 

Retouradres:
Ferbi.nl
Afdeling Retouren
Postbus 2108
7900BC Hoogeveen
The Netherlands

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »